marți, 26 septembrie, 2023

Buzoienii, chemați să susțină formația Metalul, la meciul de baraj cu Ceahlăul. Partida, programată sâmbătă

Buzoienii, chemați să susțină formația Metalul, la meciul de baraj cu Ceahlăul. Partida, programată sâmbătă

Facebook
Twitter
Email

Suporterii buzoieni sunt chemați cu mic cu mare, să susțină formația Metalul Buzău, în cadrul unui duel fotbalistic, programat sâmbătă după-amiază, în compania formației Ceahlăul Piatra Neamț.

Partida din cadrul returului semifinalei barajului pentru promocarea în Liga a II-a, se va disputa pe stadionul Metalul Buzău  de lângă Parcul Crâng, cu începere de la ora 17.30, intrarea fiind liberă.

„Este returul semifinalei barajului pentru promovarea in Liga a II-a. Meciul este extrem de important pentru Metalul Buzău, cea mai veche echipă din Buzău care a atins performanța de a ajunge până la barajul de promovare. Moment unic în istoria clubului. Avem nevoie de susținerea publicului”, a precizat conducerea clubului Metalul Buzău, în cadrul unui apel de susținere a formației, lansat pe social media.

Oaspeții au sosit la Buzău vineri după-amiază și au fost cazați la un hotel din centrul municipiului.

Buzăul are în acest moment două echipe care se luptă pentru promovarea într-un eșalon superior.

Este vorba de Metalul Buzău care se bate cu Ceahlăul Piatra Neamț pentru un loc în Liga a II-a și de F.C. Buzău, care va disputa baraj pentru promovarea în primul eșalon cu formația UTA Arad, primul meci fiind programat în Crâng, pe 28 mai, de la ora 14.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.