miercuri, 22 mai, 2024

Buzoienii care au violat o tânără într-un beci merg la închisoare. Au de plătit și daune morale uriașe

Buzoienii care au violat o tânără într-un beci merg la închisoare. Au de plătit și daune morale uriașe

Facebook
Twitter
Email

Trei bărbaţi din Buzău, acuzaţi că au violat, în octombrie 2013, o tânără de 21 de ani într-un beci din cartierul brașovean Astra au primit câte cinci ani de închisoare. Un al patrulea tânăr a primit 2 ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru tentativă de viol. Buzoienii trebuie să achite victimei daune morale de 20.000 de euro.

În rechizitoriul întocmit de procurorii se arată că, în seara zilei de 28 octombrie 2013, în locuinţa de la subsolul unui imobil din Braşov, inculpaţii Marin Cătălin Negoiaş, Constantin Rusu şi Denis Marian Şerbănescu au întreţinut, pe rând, raporturi sexuale cu o tânără de 21 de ani, prin folosirea forţei. Şi Rusu Ionuţ a încercat să întreţină raporturi sexuale cu victima, însă nu a reuşit.

Victima este din Vaslui, însă locuia în Braşov fără forme legale, iar unul dintre agresori era chiar iubitul tinerei. Ea avea o relaţie de aproape trei luni cu bărbatul, în vârstă de 23 de ani din Buzău, care lucra la o firmă de construcţii din Braşov.

Astfel, în 28 octombrie 2013, bărbatul a invitat-o pe tânără ”la un suc“ în beciul locuinţei unde el stătea cu chirie, din cartierul braşovean Astra. Acolo însă, îi aşteptau alţi trei prieteni ai bărbatului, cu vârste cuprinse între 24 şi 30 de ani. Aceştia erau colegi cu prietenul fetei la firma de construcţii, toţi fiind originari din judeţul Buzău. Bărbaţii i-au propus fetei să facă sex în grup, dar, pentru că aceasta a refuzat, trei dintre ei au violat-o.

Fata a avut nevoie de aproape două săptămâni de îngrijiri medicale şi a anunţat Poliţia abia după patru zile de la incident.

După câteva zile de la sesizare şi de la verificarea probelor luate din beciul unde a avut loc fapta, în 3 şi 4 noiembrie, poliţiştii i-au prins pe cei patru inculpaţi. Aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au emis mandate de arestare pe numele a trei dintre bărbaţi, printre care şi prietenul fetei. Pentru cel de-al patrulea s-a dispus cercetarea în libertate pentru complicitate la viol.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură