marți, 26 septembrie, 2023

Buzoienii au început să își doteze mașinile cu anvelope de iarnă

Buzoienii au început să își doteze mașinile cu anvelope de iarnă

Facebook
Twitter
Email

Prima ninsoare i-a trimis pe buzoieni în service-urile auto. De teamă că vremea poate oferi surprize în orice clipă, șoferii au început să-și doteze mașinile cu anvelope de iarnă. Patronii service-urilor spun că anul acesta montarea cauciucurilor pentru sezonul rece a început cu două săptămâni mai devreme. Așa cum omul are nevoie de încălțăminte adecvată sezonului rece și mașina trebuie să aibă cu ce merge pentru a nu pune în pericol viata pasagerilor. Așa și-au spus și buzoienii care de marți au început să aglomereze service-urile. Șoferii și-au cumpărat mai întâi anvelope de iarnă și apoi  și-au făcut programare pentru montarea lor.

Oamenii spun că preferă să cumpere anvelope noi chiar dacă sunt mai scumpe pentru a fi în siguranță.Reprezentanții service-urilor spun că anul acesta buzoienii par să fie mai grăbiți cu montarea anvelopelor pentru sezonul rece și asta din cauza primei zăpezi care deja a acoperit nordul județului Buzău.

Pe de altă parte, la service putem afla în cazul în care nu știm deja cum să alegem anvelopele de iarnă.
Este important și modul în care montăm anvelopele de iarnă. Se preferă anvelopele sistem, montate pe puntea de tractiune pentru a ajuta autovehiculul. Puntea din spate ar trebui echipată cu anvelope noi obligatoriu pentru a asigura o suprafață de aderență cu solul mai mare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.