duminică, 25 februarie, 2024

Buzoienii au dat dovadă de moderație în alimentație, în perioada sărbătorilor

Buzoienii au dat dovadă de moderație în alimentație, în perioada sărbătorilor

Facebook
Twitter
Email

Vinul, drobul, friptura de miel sau ouăle roşii au fost consumate cu moderație, de sărbători, le-au dat bătăi de cap buzoienilor. Este concluzia reprezentanților Spitalului Județean Buzău, care au făcut o analiză a prezentărilor la unitatea medicală în aceste zile.

Media prezentărilor zilnice a fost ca într-o oricare altă zi. În prima zi de Paște, la Spitalul Județean de Urgență au ajuns 108 persoane, iar în a doua zi, 112.

Și nu problemele legate de un consum exagerat de mâncare grele au predominat, așa cum se întâmpla în trecut, ci agresiunile pe fondul consumului de acool și traumatismele în urma accidentelor rutiere.

”Anul acesta, în perioada sărbătorilor pascale, media prezentărilor la U.P.U a S.J.U Buzău a fost de 105 persoane. In prima zi de Paște s-au prezentat 108 pacienți, a doua zi, 112 pacienți. Au predominat agresiunile pe fondul consumului de alcool si traumatismele în urma accidentelor rutiere. Anul acesta, cetățenii au dat dovada de moderație în alimentație”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.