miercuri, 22 mai, 2024

Buzoianul pasionat de off-road care pleacă într-o călătorie de 10.000 de kilometri cu un altfel de Duster

Buzoianul pasionat de off-road care pleacă într-o călătorie de 10.000 de kilometri cu un altfel de Duster

Facebook
Twitter
Email

Cosmin Crăciun (36 de ani) este membru al Clubului Best Ride. În timpul său liber, buzoianul se dedică activităților și competițiilor de rally-raid și off-road, la volanul unei Dacii Duster îmbunătățite.

A investit în mașina sa peste 7.000 de euro, ca să-i mărească performanțele pe teren accidentat.

La volanul Duster-ului, buzoianul a reușit să câștige majoritatea competițiilor, în urma cărora a strâns medalii, diplome și amintiri de neuitat din cele mai frumoase zone ale țării.

În ianuarie 2022, Cosmin Crăciun își va conduce Duster-ul într-o cursă lungă, spre Laponia, alături de pasionați de off-road din Făgăraș, Brașov și Satu Mare.

Cei patru se cunosc de la competițiile de profil, dar și de la acțiuni umanitare pe care le desfășoară în fiecare an.

Un astfel de convoi a ajuns cu daruri, zilele trecute, la peste 170 de familii din Beceni, Cănești, Bisoca, Chilii, Lopătari, Mânzălești și Vintilă Vodă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură