vineri, 19 iulie, 2024

Buzoiancă tâlhărită în timp ce intra în blocul în care locuiește

Buzoiancă tâlhărită în timp ce intra în blocul în care locuiește

Facebook
Twitter
Email
O buzoiancă în vârstă de 32 de ani a fost tâlhărită, înainte să intre în blocul în care locuiește. Femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor, precizând că i-a fost smulsă geanta în timp ce intra în scara blocului. 

Imediat de la sesizarea faptei, polițiștii au prins principalul bănuit, un tânăr în vârstă de 29 de ani din localitatea Padina.
 
Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, s-a stabilit faptul că bănuitul, i-a smuls persoanei vătămate geanta în care avea documente și suma de 200 lei. 
 
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, iar față de tânărul de 29 ani fost luată măsura reţinerii, urmând ca la data de 17 noiembrie 2015 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventivă.  
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.