sâmbătă, 15 iunie, 2024

Buzoian surprins în timp ce fură combustibil dintr-un camion, în complicitate cu iubita lui

Buzoian surprins în timp ce fură combustibil dintr-un camion, în complicitate cu iubita lui

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat și o tânără din Pârscov, județul Buzău, au fost depistați în flagrant de către polițiști și jandarmi în timp ce sustrăgeau combustibil dintr-un autocamion. Cei doi își alimentau mașina personală dintr-un vehicul de serviciu, pentru a ieși la plimbare.

Conform informațiilor obținute în urma cercetărilor, bărbatul era angajat al companiei care deținea autocamionul și ar fi furat combustibilul în recipiente, pe care le-ar fi transferat apoi în mașina sa personală.

Tânăra se afla la volanul autoturismului în momentul în care au fost depistați de oamenii legii. Ei alimentau mașina personală din camionul pe care bărbatul de 30 de ani lucrează ca șofer profesionist pentru a merge la plimbare.

„În seara zilei de 4 aprilie a.c., un echipaj mixt polițist/jandarm, în timp ce desfășura activități de prevenire și combatere a faptelor antisociale în municipiul Buzău, a depistat în flagrant delict un bărbat în vârstă de 30 de ani și o tânără în vârstă de 22 de ani, ambii din Pârscov, în timp ce sustrăgeau combustibil dintr-un autocamion”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Polițiștii au acționat rapid și au recuperat prejudiciul cauzat, predându-l înapoi persoanei vătămate.

În același timp, au fost întocmite dosare penale pentru cei doi bănuiți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor doi.

Furtul de combustibil din vehicule este o problemă frecventă în România, iar autoritățile au luat măsuri pentru a combate această activitate infracțională.

În cazul de față, polițiștii și jandarmii au reușit să intervină la timp și să-i prindă pe cei doi infractori în flagrant, prevenind astfel producerea unui prejudiciu mai mare. Cazul va fi anchetat în continuare de către oamenii legii, pentru a se stabili întreaga activitate infracțională a celor implicați.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.