vineri, 29 martie, 2024

Buzoian, găsit mort la pescuit în Insula Mare a Brăilei

Buzoian, găsit mort la pescuit în Insula Mare a Brăilei

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian, în vârstă de 48 de ani, a murit în timp ce se afla la pescuit în Insula Mare a Brăilei. Bărbatului i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit, iar medicii de la ambulanţă nu l-au mai putut salva. Bărbatula vrut să se relaxeze, la pescuit, pe marginea unui canal din apropierea Fermei Băndoiu, zonă preferată de pescari.

Duminică dimineaţă, o altă buzoiancă, venită cu familia tot la pescuit, l-a găsit pe bărbat, prăbuşit la pământ, pe marginea apei. Femeia a sunat imediat la 112 pentru a anunţa evenimentul.

Poliţiştii brăileni au efectuat cercetarea la faţa locului şi au găsit pe marginea unui canal de irigaţii, în apropierea Fermei Băndoiu, o undiţă confecţionată din carbon. Unealta a fost identificată chiar de fiul bărbatului decedat, care a spus că îi aparţine tatălui său. Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.