Buzoian de 37 de ani, printre bolnavii cu COVID-19 care au murit în ultimele 24 de ore

Buzăul înregistrează încă 23 de cazuri noi de îmbolnăvire în județul Buzău, dar și două decese ale unor pacienți cu COVID-19. Este vorba despre doi bărbați, unul de 37 de ani, iar celălalt de 82 de ani.

Bărbatul de 37 de ani se afla internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și avea multiple comorbidități: insuficiență pluriorganică, șoc septic, sechele infarct miocardic și purtător de stimulator cardiac, etilism cronic, dar și sevraj.

Bărbatul de 82 de ani era internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău și suferea de bronhopneumopatie obstructivă cronică și hipertensiune arterială.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate 23 de cazuri noi de COVID-19, 2 pacienți fiind testați și diagnosticați în laboratoare private.

Acestor cazuri se adaugă alte 18 persoane retestate și reconfirmate pozitiv. Cei 23 de pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 2 și 80 de ani și au fost internați, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Fii Reporter