sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Buzoian de 24 de ani, reținut după bătaia de pe Bulevardul Unirii

Buzoian de 24 de ani, reținut după bătaia de pe Bulevardul Unirii

Facebook
Twitter
Email

Poliția a efectuat o reținere după altercaţia produsă în ziua de 20 mai la o unitate comercială din municipiul Buzău. Un buzoian de 24 de ani a fost prins şi condus la audieri de poliţiştii de investigaţii criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovire sau alte violenţe” şi „distrugere”.

Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 16.00, la o unitate comercială, situată pe raza municipiului Buzău, când a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, una dintre acestea necesitând îngrijiri medicale.

Cazul este instrumentat de poliţiştii de investigaţii criminale, care continuă cercetările pentru prinderea celorlalte persoane implicate în altercaţie. Cercetările sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton