joi, 29 februarie, 2024

Buzăul va avea concert de Revelion și foc de artificii. Autoritățile vor începe să caute artiști

Buzăul va avea concert de Revelion și foc de artificii. Autoritățile vor începe să caute artiști

Facebook
Twitter
Email

După un an de pauză, Primăria Buzău va organiza spectacol și foc de artificii în noaptea dintre ani. Autoritățile locale vor decide până la sfârștiul săptămânii programul evenimentului.

Pe 31 decembrie 2021, în centrul Buzăului vor răsuna din nou cântecele și se va putea asista la un impresionat foc de artificii, ca înainte de pandemie.

Buzoienii care vor alege să ciocnească un pahar de șampanie la miezul nopții pe platoul Dacia vor trebui să poarte masca de protecție în timpul petrecerii.

Reprezentanții municiplității se vor mobiliza încă de joi să pună la punct programul și numele artiștilor care vor susține concerte în noaptea dintre ani, pe scena care va fi montată în fața Palatului Comunal.

”Ne organizăm să avem și spectacol de Revelion și foc de artificii pentru că se intră cât de cât într-o oarecare normalitate. Sperăm să intrăm mai optimiși și mai liniștiți în anul următor”, a declarat primarul Constantin Toma pentru un post local de televiziune.

Guvernul a dat undă verde organizării de petreceri în perioada sărbătorilor de iarnă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.