sâmbătă, 15 iunie, 2024

Bugetul Buzăului, pe 2023. Proiectul este gata și va fi suspus dezbaterii publice începând cu 3 ianuarie

Bugetul Buzăului, pe 2023. Proiectul este gata și va fi suspus dezbaterii publice începând cu 3 ianuarie

Facebook
Twitter
Email

În prima zi lucrătoare a noului an, Primăria Buzău va publica, pe site-ul propriu, proiectul privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2023.

Anunțul a fost făcut ieri, de către primarul Constantin Toma, la finalul ultimei ședințe a Consiliului Local din acest an. Ca și anii trecuți, și în 2023, cei mai mulți bani vor fi investiți în proiecte de modernizare a infrastructurii.

La finalul ședinței de ieri a Consiliului Local Municipal, primarul Constantin Toma a făcut un anunț important. Edilul a spus că este aproape gata proiectul de buget pe anul 2023 și că în prima zi lucrătoare a noului an, acesta va fi publicat pe site-ul Primăriei Buzău, spre a fi supus dezbaterii publice.

Primarul Constantin Toa nu a dorit să dezvăluie dacă municipalitatea va dispune de un buget mai mare decât în acest an, însă a dat de înțeles că va fi unul mulțumitor.

Ca și anii trecuți, și în 2023, cei mai mulți bani vor fi investiți în proiecte de modernizare a infrastructurii.

Proiectul privind bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2023 va fi supus aprobării în cadrul unei ședințe a Consiliului Local Municipal Buzău, programată în prima jumătate a lunii februarie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.