luni, 15 iulie, 2024

Bucurați-vă de o lună de miere fantastică cu zboruri accesibile și destinații exotice

Bucurați-vă de o lună de miere fantastică cu zboruri accesibile și destinații exotice

Facebook
Twitter
Email

Majoritatea cuplurilor se gândesc să opteze pentru o destinație inedită unde să își petreacă luna de miere. Unele cupluri preferă Franța și Hawaii, unele se gândesc la Thailanda, iar alte cupluri preferă India sau Africa.

Luna de miere este, până la urmă, un cadou pe care proaspătul cuplu căsătorit și-l oferă, însă reprezintă și o scurtă perioadă în care în sfârșit partenerii se pot relaxa după toate pregătirile și stresul prin care au trecut. Luna de miere este o pauză binemeritată, în care partenerii își pot reîncărca bateriile pentru a-și relua apoi viața de zi cu zi, în calitate de soț și soție. Există nenumărate idei de destinații pentru o lună de miere fantastică și, de asemenea, cu puțină planificare, puteți beneficia de zboruri ieftine pentru ca luna de miere să nu fie totuși un cadou prea extravagant.

Iată câteva idei de destinații potrivite pentru o lună de miere de neuitat:

Pentru iubitorii de natură – zboruri ieftine către Islanda

Când spunem Islanda, spunem gheizere, lavă, lanțuri muntoase și o faună incredibilă. Este clar că Islanda este o destinație de top pentru iubitorii de natură, pentru exploratori și pentru cei care nu pot sta locului pe plajă. Islanda este o destinație grozavă și pentru că puteți întreprinde tot felul de excursii, ceea ce înseamnă că nu veți avea timp să vă plictisiți, ci dimpotrivă, de abia veți reuși să faceți cunoștință cu caracterul locului. Aici s-au filmat scene din Urzeala Tronurilor și tot aici puteți fi martori la spectaculoasa auroră nordică. Este o destinație care abundă în frumusețe naturală, iar pentru a scăpa de grija chestiunilor financiare, trebuie doar să optați din timp pentru zboruri ieftine către Islanda.

Laos pentru cei care doresc vacanțe exotice

Laos este vecinul de nord-est al Thailandei, însă este o destinație mai accesibilă, dar la fel de ofertantă. Sunt foarte multe activități pe care le puteți întreprinde aici. Vă așteaptă cascadele de pe Platoul Bolaven, puteți face o excursie în Vientiane, vă puteți relaxa la un spa beneficiind de un masaj revigorant și puteți să savurați bucătăria locului. Dacă dintotdeauna ați fost atrași de vacanțe exotice, atunci Laos este o destinație demnă de luat în considerare. O altă destinație inedită, recomandată celor care iubesc animalele sălbatice și flora la fel de sălbatică este Africa de Sud.

Este o destinație complexă, care include atât orașe aglomerate, opțiuni luxoase de cazare, restaurante de primă clasă, dar și rezervații liniștite de faună sălbatică, plaje retrase și parcuri grozave. Puteți întreprinde aici tot felul de activități pentru ca luna de miere să fie cu adevărat de neuitat. Puteți să vă împrieteniți cu pui de elefanți, să faceți scufundări în recife de corali sau să acceptați provocarea unui safari într-un parc național, existând posibilitatea de a vă întâlni cu o leoaică.

Dacă destinațiile inedite vă fac cu ochiul și preferați să aveți parte de o lună de miere cu cât mai multe aventuri și experiențe noi, atunci lăsați în urmă destinațiile obișnuite și gândiți-vă deja la câte veți avea de povestit la întoarcerea acasă.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.