sâmbătă, 23 septembrie, 2023

Bubuitura care a produs panică în Buzău, înregistrată de un sistem de supraveghere VIDEO

Bubuitura care a produs panică în Buzău, înregistrată de un sistem de supraveghere VIDEO

Facebook
Twitter
Email

Orașul Buzău și comunele învecinate au fost zguduite de un zgomot puternic ce a provocat panică printre locuitori. Camera de supraveghere a unui gospodării a înregistrat momentul în care se aude bubuitura.

Bubuitura asemănătoare sunetului unei explozii puternice și resimțită ca o undă de șoc, a tulburat liniștea buzoienilor, în această seară.

La ora 21.17, un zgomot asurzitor a fost auzit pe o rază de peste 30 de kilometri în jurul orașului Buzău. Rețelele de socializare au fost asaltate cu mesaje din Gherăseni, Cilibia, Săgeata și mai departe.

Zgomotul a stârnit numeroase reacții și întrebări pe rețelele sociale. „S-a auzit ca o explozie”, este unul dintre mesajele postate pe Facebook.

O cameră de supraveghere din Gherăseni, cu sunet, a captat momentul în care bubuitura puternică a răsunat în toată regiunea. Imaginile surprind cum vibrațiile produse de unda de șoc au cutremurat o clădire.

Surse neoficiale din Armată spun că un avion de vânătoare care survola zona Surdila Greci, din județul Brăila, ar fi depășit bariera sunetului.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.