miercuri, 22 mai, 2024

Bonusuri populare in industria jocurilor de noroc

Bonusuri populare in industria jocurilor de noroc

Facebook
Twitter
Email

Ca sa atraga cat mai multi jucatori pe platformele lor online, cazinourile ofera acestora diferite bonusuri, bonusuri de care utilizatorii pot profita pentru a-si creste sansele de castig. In acest articol vom vorbi despre cateva bonusuri comune pe care le poti primi la inregistrarea  la un anumit cazino.

Rotiri Gratuite la inregistrare

Este probabil cel mai apreciat bonus de catre jucatorii romani. Rotirile gratuite iti ofera un anumit numar de runde la un slot, runde care nu folosesc bani din balanta ta reala. Aceste rotiri gratuite iti pot aduce castiguri suplimentare, dar de multe ori, castigurile generate de aceste rotiri sunt supuse unor termene si conditii.

Daca vrei sa vezi o lista cu cazinouri online care ofera acest tip de bonus, te invit sa accesezi super-rotiri.ro, site-ul specializat in bonusul ce consta in rotiri gratuite. Aici poti vedea toti operatorii care ofera FreeSpins, dar si conditiile atasate bonusului.

Asa cum spuneam putin mai sus, rotirile gratuite iti pot genera castiguri, fara a risca bani din propriul buget. Acestea pot fi acordate ca atare sau pot fi parte a unui alt bonus (care de regula este bonusul de bun venit). Rotirile gratuite pot fi doar pentru un anumit joc de tip slot sau pot fi acordate pentru mai multe jocuri.

Bonus in bani la inregistrare

Bonusul in bani la inregistrare este un alt tip comun de bonus pe care cazinourile online il ofera utilizatorilor. Acesta mai este cunoscut si sub denumirea de bonus de bun venit si consta in faptul ca pentru o depunere sau pentru mai multe depuneri efectuate, poti primi un bonus procentual din valoarea depunerii sau o suma fixa de bani. De cele mai multe ori, bonusul de bun venit vine cu conditii de rulaj atasate, asa ca te sfatuim sa citesti inainte cu atentie pagina de termeni si conditii pentru a intelege pe deplin ce trebuie sa faci pentru a putea retrage castigurile si ce trebuie sa faci pentru a evita anularea bonusului.

Bonus de Ziua Ta

Unii operatori de jocuri de noroc online iti pot oferi un bonus de ziua ta, daca ai efectuat cel putin o depunere intr-o perioada anume de timp. Din proprie experienta pot spune ca urmatorii operatori ofera un bonus de aniversare:

  • Superbet – de regula operatorul ofera o suma fixa de bani, suma care poate fi utilizata fie pentru pariuri sportive, fie pentru jocuri de cazino.
  • Fortuna – acest operator ofera de regula un bonus aniversar ce consta in rotiri gratuite la un anumit slot selectat de cazino.
  • Magnumbet – din cate stiu, acest operator ofera un Freebet pentru pariuri sportive de ziua ta de nastere.

Fara dar si poate, mai sunt si alti operatori care ofera bonus de ziua ta. Insa nu stau sa-i enumar pe toti, iar daca observi faptul ca un anumit operator nu ti-a acordat nimic, poti lua legatura cu departamentul de relatii cu clienti, in care poti pune o intrebare daca poti primi un bonus personalizat pentru ziua ta.

Cashback

Bonusul cashback nu este oferit de toti operatorii de jocuri de noroc online din Romania si conditiile difera la fiecare operator care il ofera. De exemplu, unul dintre operatori solicita sa ai un statut de VIP pentru a fi eligibil pentru bonusul cashback, in timp ce un altul il poate acorda fara nicio cerinta, in afara de cea de a juca bani reali.

Bonusul cashback consta in faptul ca operatorul iti returneaza sub forma de bonus un procent din pierderile tale nete pe platforma online. Acest procent incepe de regula de la 3% si poate ajunge pana la 20% in cazul in care ai statut de VIP.

Bonus la reincarcare

Bonusul la reincarcare este acel tip de bonus care iti acorda o suma de bani sau rotiri gratuite in momentul in care efectuezi o depunere ulterioara. Acest bonus poate avea conditii specifice precum: sa depui intr-o anumita zi sau intr-un anumit interval orar. De regula, operatorii care ofera bonus la reincarcare afiseaza pe pagina de termeni si conditii zilele in care trebuie sa depui pentru a fi eligibil.

Bonus VIP

Bonusul VIP este acordat doar acelor jucatori care au statut de VIP sau care fac parte din programul de loialitate. Bonusul VIP aduce anumite avantaje precum:

  1. Manager personal de cont (acest lucru este valabil la operatorul Mr Bit)
  2. Cashback cu procent ridicat – daca la jucatorii fara statut VIP bonusul cashback poate ajunge pana la 10%, in cazul unui jucator cu statut VIP bonusul cashback poate ajunge chiar si pana la 20%.
  3. Bilete la evenimente dedicate – daca esti VIP la un anumit cazino, poti primi un bonus care consta in bilete de acces la diferite evenimente precum: Gala RXF (Las Vegas), meciurile echipelor FCSB si Craiova (Betano), Rapid (Superbet) si multe altele.
  4. Bonusuri mai mari la depunere – un bonus VIP iti poate aduce o suma mai mare de bani comparativ cu bonusurile clasice.

Insa trebuie sa tii cont de faptul ca bonusul VIP nu este la fel la toti operatorii. Fiecare cazino online isi personalizeaza total bonusul VIP.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.