Bodyguard înjunghiat cu „sânge rece” în fața unui pub din Buzău. Victima, în stare gravă la spital, cu un plămân perforat

Un buzoian de 46 de ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a băgat în spital un bodyguard al unei firme de pază ce asigura protecţie pub-ului din incinta fabricii Contactoare. Atacatorul şi-a lovit victima de mai multe ori cu o armă albă în zona toracelui.

Cei doi s-au luat la bătaie după ce agentul de pază i-a refuzat accesul petrecăreţului în local pe motiv că mirosea a alcool și este îmbrăcat inadecvat, însă acesta n-a stat prea mult la discuţie şi a scos un briceag din buzunar cu care l-a înjughiat pe tânărul de 29 de ani din Săgeata.

injunghiat-de-5-ori

Imediat după producerea incidentului colegii agentului de pază au sărit în ajutor şi l-au imobilizat pe atacator apoi au chemat poliţia.

În urma atacului cu armă albă, agentul de pază a suferit răni grave fiindu-i perforat un plămân, medicii fiind acum reticienţi în ceea ce priveşte evoluţia stării de sănătate a victimei înjunghiate.Tot la spital a ajuns şi cuţitarul care a fost lovit de colegii paznicului care i-au sărit în apărare.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru a stabili gradul de vinovăţiei al fiecărui suspect.

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau