miercuri, 24 aprilie, 2024

Birou unic de consultantă pentru depunerea proiectelor europene. Va funcționa la Consiliului Judeţean, în Sala Delegaţiei Permanente

Birou unic de consultantă pentru depunerea proiectelor europene. Va funcționa la Consiliului Judeţean, în Sala Delegaţiei Permanente

Facebook
Twitter
Email

Persoanele fizice, juridice şi instituţiile interesate vor avea la dispoziţie un birou unic de consultantă pentru depunerea proiectelor europene. Biroul va fi coordonat de Consiliul Judeţean şi de Prefectura Buzău. Înfiinţărea acestei structuri noi a fost realizată, astăzi, prin hotărâre aprobată de Colegiul Prefectural.

Biroul unic de consultanţă a fost propus de către oficialii Consiliului Judeţean. În cadrul structurii noi vor activa reprezentanţi desemnaţi de la toate instituţiile publice sau companii de utilităţi implicate în avizarea dosarelor necesare pentru demararea unei investiţii cu bani europeni.

Biroul unic de consultanţă pentru depunerea de proiecte cu fonduri europene va funcţiona la sediul Consiliului Judeţean, o dată pe săptămână, în Sala Delegaţiei Permanente. Cel mai probabil va deveni funcţional la sfârşitul lunii februarie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.