Birou unic de consultantă pentru depunerea proiectelor europene. Va funcționa la Consiliului Judeţean, în Sala Delegaţiei Permanente

Primarul comunei Sinmihaiu Roman, Viorel Bara, semneaza un act, in Timisoara, marti, 10 februarie 2009. Un numar de 14 primari, Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis au semnat un acord prin care s-a infiintat Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Timisoara, prin intermediul careia autoritatile vor sa atraga fonduri europene. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

Persoanele fizice, juridice şi instituţiile interesate vor avea la dispoziţie un birou unic de consultantă pentru depunerea proiectelor europene. Biroul va fi coordonat de Consiliul Judeţean şi de Prefectura Buzău. Înfiinţărea acestei structuri noi a fost realizată, astăzi, prin hotărâre aprobată de Colegiul Prefectural.

Biroul unic de consultanţă a fost propus de către oficialii Consiliului Judeţean. În cadrul structurii noi vor activa reprezentanţi desemnaţi de la toate instituţiile publice sau companii de utilităţi implicate în avizarea dosarelor necesare pentru demararea unei investiţii cu bani europeni.

Biroul unic de consultanţă pentru depunerea de proiecte cu fonduri europene va funcţiona la sediul Consiliului Judeţean, o dată pe săptămână, în Sala Delegaţiei Permanente. Cel mai probabil va deveni funcţional la sfârşitul lunii februarie.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI