Biciclist de 16 ani, spulberat de un autoturism pe un drum județean

Traficul auto este dirijat pe Drumul Județean 100H, în Tisau, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o bicicletă.

Victima este un adolescent de 16 ani care se deplasa pe bicicletă, pe contrasens, apărând brusc în fața șoferului, spun martorii.

Coliziunea a fost frontală, biciclistul suferind răni grave. În momentul apelului la 112, adolescentul rănit era conștient.

În timp ce conducea autoturismul pe DJ 100H din direcția Hales către Buzău, ajuns la intersecția cu DJ 203G, la intrare în localitatea Valea Salciilor, un șofer de 51 de ani din Berca a surprins și accidentat un biciclist în vârstă de 16 ani, din Tisau, care s-ar fi deplasat pe contrasens spre Haleș.

Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Victima a ajuns în stare foarte gravă la Urgențele Spitalului Județean. A suferit un politraumatism prin accident rutier, cu TCC grav.

”Adolescentul a fost intubat, este stabil hemodinamic și respirator. Medicii au hotărât să fie transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală”, rpecizează reprezentanții SJU Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Fii Reporter