vineri, 23 februarie, 2024

Biciclist accidentat pe DN2B, în apropiere de orașul Buzău

Biciclist accidentat pe DN2B, în apropiere de orașul Buzău

Facebook
Twitter
Email

Traficul auto este dirijat pe DN2B, în afara localității buzoiene Gălbinași, din cauza unui accident rutier. Un biciclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de un autoturism. Acesta ar fi ieșit brusc în fața mașinii din curtea unei firme.

Din primele date de la fata locului, autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer în vârstă de 39 de ani, din Galbinasi, a accidentat un biciclist.

Biciclistul, un bărbat de 55 de ani, din Gălbinași, a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. După coliziune, autoturismul a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în gardul unei societăți comerciale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Șoferul a declarat că biciclistul a ieșit din curtea unei firme și i-a apărut brusc în față

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.