vineri, 29 martie, 2024

Bătrână din Săpoca, dispărută de trei zile. A plecat de acasă doar cu un ilic pe ea

Bătrână din Săpoca, dispărută de trei zile. A plecat de acasă doar cu un ilic pe ea

Facebook
Twitter
Email

O bătrână din comuna Săpoca a dispărut de acasă la începutul săptămânii iar autoritățile par neputincioase în găsirea ei. Rudele susțin că femeia în vârstă de 90 de ani a fost căutată de polițiști doar în prima zi de la anunțarea dispariției. Au trecut deja trei nopți de când familia nu a mai văzut-o pe bătrâna Nina Anton.

Femeia obișnuia să părăsească gospodăria pentru a se plimba prin împrejurimi și, deși suferă de Alzheimer, s-a întors de fiecare dată acasă. De menționat că o persoană afectată de această boală are probleme de memorie.

După prima noapte de la dispariție, unul dintre nepoții care locuiesc cu Nina Anton în gospodăria din Săpoca a anunțat autoritățile despre întâmplare.

Poliția a căutat-o pe bătrână numai în prima zi de la sesizare, acuză apropiații acesteia, ei fiind nevoiți să o caute singuri prin împrejurimi, inclusiv în zilele ploioase.

Atunci când a plecat de acasă, bătrâna era îmbrăcată cu un pulover și un ilic din lână, pantaloni, pantofi închiși la culoare și avea o căciulă pe cap. Vezi foto.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.