sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bătrână de 86 de ani, din Robeasca, dispărută de trei zile de acasă

Bătrână de 86 de ani, din Robeasca, dispărută de trei zile de acasă

Facebook
Twitter
Email

Polițiștii buzoieni încearcă, de vineri, să găsească o bătrână din satul Moșești, comuna Robeasca, în vârstă de 86 de ani, care a plecat de la domiciliul său, unde locuia singură, și nu a mai revenit. Inițial, vecinii care au sesizat dispariția femeii, au crezut că aceasta s-a rătăcit în zonă, însă toate căutările din weekend au fost zadarnice.

În dimineața zilei de vineri, 17 ianuarie, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Robeasca au fost sesizaţi cu privire la faptul că bătrâna Cristina Ștefan, în vârstă de 86 de ani, din satul Moşeşti a dispărut de la domiciliu. Lipsa acesteia a fost constatată de către o vecină, care s-a deplasat la locuinţa femeii şi a anunţat autorităţile locale după ce nu a găsit-o.

Din primele verificări a rezultat că femeia locuia singură şi a mai plecat de la domiciliu, fiind găsită de către consăteni şi adusă la locuinţa sa.

Semnalmentele femeii au fost transmise subunităţilor de poliţie limitrofe, iar la solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Cristina Ștefan a fost dată în urmărire la nivel naţional. Poliţiştii continuă activităţile în vederea găsirii ei.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la stabilirea locului în care se află Cristina Ștefan sunt rugate să anunţe cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Semnalmentele persoanei dispărute: constituţie astenică, păr cărunt, strâns în coc, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton