Batalionul 620 Operaţii Speciale din Buzău a început recrutările în rândul tinerilor care vor o carieră militară

Buzoienii care îşi doresc o carieră în cadrul Forţelor pentru operaţii speciale au o şansă în plus. Batalionul 620 Operaţii Speciale a demarat o campanie de recrutare a tinerilor în vederea încadrării în structurile acestei unităţi de elită a Armatei României.

Accesul în rândul Forţelor pentru operaţii speciale oferă posibilitatea unei cariere sigure şi oferă şanse pentru dezvoltarea pe plan profesional. După promovarea probelor de selecţie, recruţii vor parcurge mai multe programe de pregătire militară, urmate de calificarea în domeniul operaţiilor speciale, etapă care include şi atestarea ca paraşutist.

Candidaţii trebuie să aibă vârsta între 18 şi 35 de ani, studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, cetăţenie română, cunoştinţe elementare de limba engleză, o condiţie fizică foarte bună şi să fie apţi medical.

Candidaţii sunt aşteptaţi pentru informaţii suplimentare şi înscriere la selecţie, zilnic, între orele 09.00-15.00, până la data de 16 noiembrie 2016, la următoarea adresă: Buzău, str. General Grigore Baştan, nr. 1;

Informatii utile se pot obţine, de luni până vineri, între orele 09.00-15.00, la telefon 0238.719.020 interior 110.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI