sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Bărbatul din Pietroasele care și-a violat fetița de nici doi ani a fost arestat pentru 29 de zile

Bărbatul din Pietroasele care și-a violat fetița de nici doi ani a fost arestat pentru 29 de zile

Facebook
Twitter
Email

Bărbatul reținut săptămâna trecută de polițistii buzoieni și cercetat pentru faptul că a violat o fetiță de 1 an și 10 luni a fost arestat pentru 29 de zile. Bărbatul a fost externat de la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, unde s-a stabilit că avea discernământ în momentul comiterii faptei.

Vineri, procurorul a sesizat Tribunalul Buzău cu propunerea de arestare preventivă, iar instanţa a dispus arestarea preventivă a suspectului, pentru o perioadă de 29 de zile.

Pe 31 iulie, bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Pietroasele, și-a trimis sotia în sat să facă unele cumpărături. Profitând de faptul că era singur cu fetița, amețit bine de băutură, a violat copila în vârstă de numai 1 an și 10 luni. Când soția sa a revenit acasă, a batut-o crut, după care a fugit de acasă.

În urma bătăii primite, femeia a fost internată la secția de neurologie a Spitalului Județean Buzău. Fetița a fost încredințată bunicilor materni până la însănătoșirea mamei.

Pe aceeași temă:  VIDEO Un tată şi-a violat fetiţa de nici doi ani

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.