duminică, 24 septembrie, 2023

Bărbat rănit și cinci autoturisme distruse, într-un incendiu care a distrus un service din județul Buzău

Bărbat rănit și cinci autoturisme distruse, într-un incendiu care a distrus un service din județul Buzău

Facebook
Twitter
Email

O persoană a fost rănită iar cinci mașini au fost distruse într-un incendiu care a mistuit, sâmbătă la orele prânzului, un service auto din satul Băltăreți, comuna buzoiană Ulmeni. Mai multe bubuituri s-au auzit, spun localnicii.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în jurul orei 13,00, pompierii buzoieni au început deplasarea către un incendiu izbucnit la un service auto din localitatea Baltăreți, comuna Ulmeni.

„Incendiul este localizat, se manifestă pe o suprafață de 120 metri pătrați. În urma evenimentului a rezultat o victimă, bărbat cu arsuri de gradul 4 la membrele inferioare”, transmit pompierii buzoieni.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, cu ambulanța SMURD. În urma incendiului au fost avariate cinci autoturisme care se aflau în incinta service-ului. Flăcările au fost lichidate după o oră de intervențe a pompierilor.

Potrivit unor martori, mai multe bubuituri s-au auzit din atelierul cuprins de flăcări, cel mai probabil de la rbufnirile produse de anvelope în momentul în care luau foc. Incendiul putea avea un bilanț și mai grav, întrucât în incinta service-ului auto se aflau inclusiv butelii cu gaz.

Pompierii au declanșat o cercetare la fața locului, pentru a depista cauza producerii incendiului. Cel mai probabil, spun surse din rândul anchetatorilor, focul ar fi izbucnit de la scânteile generate în timpul sudării unor componente la una dintre mașinile aflate în atelierul auto.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.