Bărbat în stare de ebrietate, călcat de tren în timp ce se întorcea acasă

Un bărbat de 43 de ani și-a găsit sfârșitul, marți seara, lovit de tren, în timp ce traversa calea ferată, către casă, prin zona Depoului CFR. Accidentul a avut loc în jurul orei 21.30. Martorii spun că bărbatul era în stare de ebrietate în momentul în care a fost surprins de tren.

Apelul la 112 a fost dat de mecanicul conductor al trenului care a anunțat autoritățile că există posibilitatea să fi accidentat o persoană. La fața locului s-au deplasat polițiști de la Transporturi Feroviare și un echipaj de ambulanță, fiind identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Victimă este un bărbat de 43 de ani care locuia în blocul de nefamiliști de la APCAROM. Oamenii legii urmează să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere.

Martorii vorbesc despre o zonă deosebit de periculoasă. Pentru că în vecinătatea liniilor se află un bloc, locatarii și-au făcut un obicei din a scurta drumul apucând peste calea ferată. Mai mult, la câțiva metri de șine există chiar o poartă improvizată care duce în vecinătatea complexului de locuințe.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI