Bărbat în stare de ebrietate, bătut și tâlhărit de trei indivizi din Simileasca

Trei bărbați din Buzău au ajuns în atenția poliției după ce i-a sustras telefonul mobil unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din Zoreşti, prin violenţă, profitând de faptul că acesta se afla în stare de ebrietate.

Cei trei, de 24, 32 şi 40 de ani, toţi din Buzău, s-au oferit să-l ducă pe bărbat acasă, la Vernești, cu mașina, însă, profitând că era beat, l-au bătut după care i-au luat telefonul. Victima agresiunii a reușit să oprească o mașină și să roage șoferul să sune la Poliție.

Întâmplarea a avut loc sâmbătă noaptea în zona Fabricii de Bere. În această dimineață polițiștii au dat de urma tâlharilor: trei tineri de etnie romă din Simileasca.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. Pentru probarea activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare şi, de asemenea, au extins cercetările faţă de bărbatul în vârstă de 32 de ani sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI