Bărbat din comuna Mihăilești, omorât pe o trecere de pietoni

Un bărbat de 78 de ani a murit duminică seară, după ce a fost lovit de o maşină, pe o trecere de pietoni, în localitatea buzoiană Mihăileşti. La volanul maşinii care a produs acidentul se afla un brăilean, care mergea împreună cu soţia, la Bucureşti, la medic.

Accidentul s-a produs după lăsarea întunericului, în timp ce bătrânul încerca să traverseze drumul european E85 pe o zebră de la ieşirea din comuna Mihăilești. ”Pietonul, un bărbat de 78 de ani din localitate, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni din localitatea Mihăilești a fost lovit de un autoturism condus de un brăilean de 61 de ani. Acesta se deplasa pe DN2E 85 din direcția Buzău-București”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agent șef adjunct Mihail Drăghiciu.

În urma impactului bărbatul a suferit răni extrem de grave. Acesta a fost preluat de un echipaj de ambulanță iar în drum spre spital, a murit. Medicului a fost nevoit să declare decesul după cel puțin 30 de minute de manevre de resuscitare.

Șoferul brăilean s-a ales acum cu dosar penal pentru ucidere din culpă. El a povestit că pietonul i-a apărut brusc în faţă şi l-a văzut prea târziu. Martorii spun că la ora producerii accidentului, deşi era întuneric, iluminatul public din interiorul localităţii Mihăileşti nu funcţiona.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI