sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Avertizare ANM: Cod Galben de ploi torențiale în șase județe, între care și Buzău

Avertizare ANM: Cod Galben de ploi torențiale în șase județe, între care și Buzău

Facebook
Twitter
Email

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, un cod galben şi unul portocaliu de ploi însemnate cantitativ, valabile în sudul Moldovei, Dobrogea şi Muntenia. Avertizarea de Cod Galben este valabilă în judeţele Buzău, Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa, Vrancea şi Vaslui.

Pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă (13-14 septembrie), pe arii extinse în sud-estul ţării vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 25 de l/mp şi izolat 40 de l/mp.

Avertizarea de Cod Portocaliu este valabilă în judeţele Galaţi, Brăila şi Tulcea.

În judeţele Brăila şi Tulcea, cantităţile de apă vor depăşi local 50-60 del/mp, iar în judeţul Galaţi mai sunt posibile cantităţi de apă de 30-40 de l/mp.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton