„Aventurile“ unui buzoian în municipiul Brăila s-au lăsat cu două dosare penale pentru aceeaşi infracţiune

În interval de doar câteva ore, un şofer din judeţul Buzău a fost prins băut la volan, pe raza municipiului Brăila. Prima dată, i-a fost suspendat permisul, însă nu s-a potolit şi a urcat din nou la volan. A fost tras din nou pe dreapta şi s-a ales cu încă un dosar penal.

Vineri, 20 ianuarie, la ora 21.10, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un bărbat de 39 de ani, pe Bulevardul Dorobanţilor din municipiul Brăila. Șoferul, originar din judeţul Buzău, se afla în mod evident sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel că a fost pus să sufle în etilotest.

Aparatul a arătat că acesta avea o îmbibaţie alcoolică de 0,95 mg/l în aerul expirat. Prin urmare, individul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

După doar câteva ore, adică sâmbătă, 21 ianuarie, la ora 01.20, poliţiştii brăileni l-au depistat, din nou, pe conducătorul auto din judeţul Buzău, în timp ce conducea maşina, tot pe Bulevardul Dorobanţilor, bineînţeles tot sub influenţa alcoolului. În plus, el avea acum şi dreptul de a conduce suspendat. Şoferul a fost din nou testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o alcoolemie de 0,60 mg/l în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI