Autoritățile au amenajat sensuri giratorii în intersecţia dintre Chiristigii şi Frăsinet și în centrul orașului

Şoferii care tranzitează, începând de astăzi, strada Frăsinet, trebuie să reducă viteza în apropierea intersecţiei cu strada Chiristigii, pentru a respecta regulile de circulaţie dintr-un sens giratoriu. Un sens giratoriu a fost amenajat, în cursul zilei, și în centrul orașului, la intersecția străzii Ostrovului cu bulevardul Nicolae Bălcescu.

În cursul nopţii de marţi spre miercuri, a fost realizat rondul din balize de plastic, măsură provizorie, urmând ca în viitor să fie amenajat unul permanent.

Străzile din cartierul Micro 3 devin extrem de aglomerate, în anumite perioade ale zilei, mai ales în apropierea şcolii numărul 11, a Poliţiei judeţului şi a centrelor comerciale. Pentru a elimina riscul formării de blocaje pe Chiristigii şi Frăsinet, autorităţile au decis să amenajeze un sens giratoriu la intersecţia celor două străzi.

Un rond din balize de plastic a fost amplasat în acest loc iar de miercuri noua regulă este valabilă.

Astfel, cei care circulă pe Frăsinet, trebuie să acorde prioritate la intrarea în sensul giratoriu celor care virează dinspre sau către Chiristigii, iar şoferii care vin dinspre Poliţie, vor acorda prioritate doar maşinilor care vin dinspre centrele comerciale. Dacă rondul provizoriu îşi va demonstra utilitatea, Primăria va lua în calcul amenajarea unui giratoriu permanent.

img_20161130_162105

Un sens giratoriu a fost amenajat, în cursul zilei, și în centrul orașului, la intersecția străzii Ostrovului cu bulevardul Nicolae Bălcescu. Autorităţile iau în calcul amenajarea de sensuri giratorii la intersecţia străzii Transilvaniei cu Nicolae Titulescu şi Oltului.

Fii Reporter