miercuri, 24 aprilie, 2024

Autorități în alertă, după ce un adolescent din comuna Breaza a dispărut de acasă

Autorități în alertă, după ce un adolescent din comuna Breaza a dispărut de acasă

Facebook
Twitter
Email

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău caută un minor, în vârstă de 15 ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Breaza și nu a mai revenit.

La data de 8 iulie, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că Andrei Edmond Iuga, în vârstă de 14 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu din localitatea Breaza, în ziua de 8 iulie, și nu a mai revenit.

Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a persoanei dispărute.

Băiatul căutat are aproximativ 1,80 m înălțime și 60 – 65 de kilograme, păr ondulat și brunet, tuns scurt tip creastă, ten măsliniu, ochi căprui, constituție atletică.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu un tricou de culoare alb, pantaloni scurți de culoare închisă, iar în picioare purta adidași negri cu inscripții albe.

Anterior, minorul ar mai fi plecat de acasă.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.