vineri, 19 aprilie, 2024

Autorii furtului de electronice din Aurora Mall au fost prinși. Unul dintre ei are 50 de ani

Autorii furtului de electronice din Aurora Mall au fost prinși. Unul dintre ei are 50 de ani

Facebook
Twitter
Email

Poliţiştii buzoieni i-au prins pe autotii unui jaf care a avut loc anul trecut, în luna octombrie, într-un magazin de electronice din Aurora Mall. Prejudiciul creat de ei s-a ridicat la peste 12.000 de lei. Bănuiţii sunt trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 50 de ani, toţi din Bucureşti.

Poliţişti de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au identificat principalii bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din municipiul Buzău.

Este vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 50 de ani, toţi din Bucureşti, care în cursul lunii octombrie 2017 ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din Buzău mai multe produse electronice, prin îndepărtarea cu dispozitive improvizate a sistemelor de asigurare antifurt, precum şi profitând de neatenţia personalului de serviciu.

Pentru probarea activităţii infracţionale, la data de 26 februarie 2018 au fost efectuate trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti, iar în urma activităţilor au fost ridicate mai multe înscrisuri, cât şi dispozitive improvizate, susceptibile că ar fi fost utilizate de cei în cauză la comiterea furtului.

Poliţiştii au dispus continuarea urmăririi penale faţă de bănuiţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

A fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.