Autobuzele Transbus vor ajunge de săptămâna viitoare până în comuna Vadu Paşii

Până când vor introduce în noul traseu autobuzele operatorului de transport din municipiu, autorităţile Buzăului mai au nevoie de avizul Consiliului Judeţean, care este aşteptat în următoarele zile. De săptămâna viitoare, autobuzele vor circula pe DJ203K până la Săpoca dar şi până la Vadu Paşii, Stănceşti şi Scurteşti.

„Sper să fie aprobat şi la Consiliul Judeţean miercuri, noi suntem disponibili, au venit 15 autobuze şi am putea începe transportul de săptămâna viitoare. Avem o legătură foarte bună şi cu Consiliul Judeţean şi cu Primăria Vadu Paşii se va merge pe la Mărăcinei, Podul Câlnău, Vadu Pasii, Stănceşti şi Scurteşti. Totodată avem o echipă de la Transbus plecată în Olanda pentru a recepţiona autobuzele cu burduf care vor ajunge a Buzău şi vor fi introduse în special pe rutele suburbane”, a declarat primarul Constantin Toma.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean de miercuri figurează două proiecte de hotărâre privind exprimarea acordului ca autobuzele operatorului de transport din municipiul Buzău să circule pe DJ203K, până la Săpoca, dar şi până la Vadu Paşii, Stănceşti şi Scurteşti.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI