vineri, 29 martie, 2024

Au fost prinși țăranii care furau bicilete din oraș și le vindeau consătenilor, la prețuri de nimic

Au fost prinși țăranii care furau bicilete din oraș și le vindeau consătenilor, la prețuri de nimic

Facebook
Twitter
Email

Patru tineri din Vadu Pașii au vândut biciclete la superofertă în comuna lor. Nouă localnici au crezut că a dat norocul peste ei când și-au cumpărat biciclete scumpe, care costă peste 600 de lei în magazine, la cel mult 200 de lei. Abia după ce s-au trezit cu poliția la poartă au primit lămuriri despre prețul dubios de mic.

Poliţişti de investigaţii criminale şi din cadrul Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni au identificat principalii bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete, de pe raza municipiului Buzău.

În cursul lunii mai 2018, patru adolescenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, toţi din localitatea Vadu Paşii, ar fi sustras pe timpul nopţii nouă biciclete din municipiul Buzău şi ulterior le-ar fi revândut pentru sume modice.

În urma verificărilor poliţiştilor, prejudiciul în valoare de 6.000 de lei a fost recuperat integral, totodată fiind efectuate verificări şi pentru identificarea a patru dintre persoanele vătămate în vederea predării bunurilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.