Au fost prinși infractorii care atacau oameni în stare de ebrietate

Doi tineri din municipiul Buzău, în vârstă de 19 şi respectiv 15 ani, sunt bănuiţi de comiterea unui furt şi a unei tâlhării. Cei doi atacau numai oameni aflați în stare de ebrietate. Faptele au fost sesizate poliţiei în luna mai de către persoanele vătămate, doi bărbaţi în vârstă de 45 de ani şi respectiv 31 de ani.

Din cercetările efectuate a reieşit că cei doi tineri, profitând de neatenţia şi de faptul că victima, în vârstă de 45 de ani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi sustras din buzunarul acesteia portmoneul cu bani şi documente.

De asemenea la sfârşitul lunii mai, cei doi ar fi profitat de aceleaşi împrejurări şi în cazul victimei de 31 de ani, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, i-ar fi sustras telefonul mobil şi o sumă de bani, după ce iniţial au imobilizat-o.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, faţă de persoana de 19 ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60 %, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI