Au fost prinși bărbații care au dat mai multe spargeri, duminică, în Aurora Mall

ARHIVĂ

Doi tineri din Brăila care au furat telefoane, parfumuri scumpe și alte bunuri de valoare din Aurora Mall Buzău, au fost prinși de polițiștii brăileni la Ianca. Infractorii au fugit din Buzău cu un taxi și se îndreptau spre Brăila.

În după-amiaza zilei de duminică, 16 iulie 2017, poliţiştii buzoieni le-au cerut sprijinul colegilor de la Ianca, pentru capturarea unor indivizi care jefuiseră un centru comercial şi apoi reuşiseră să fugă în judeţul Brăila.

Două persoane au sustras telefoane, parfumuri şi alte bunuri dintr-un centru comercial din Buzău, după care s-au deplasat cu un taxi pe DN 2B, către municipiul Brăila.

În urma sesizării primite de la colegii din Buzău, poliţiştii brăileni au organizat un filtru pe DN 2B, pe raza oraşului Ianca. Măsura a dat rezultate pentru că, la scurt timp, oamenii legii au oprit autoturismul în care se aflau suspecţii de furt.

Taxiul era condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Gălbinaşi, judeţul Buzău. În autoturismul tras pe dreapta se mai aflau soţia taximetristului şi doi brăileni cu vârste de 20, respectiv 23 de ani. Poliţiştii care au organizat filtrul de la Ianca i-au percheziţionat pe suspecţi şi au găsit asupra tinerilor din Brăila câte un telefon mobil. Suspecţii au fost, însă, daţi de gol de “sculele” pe care le ţineau ascunse în maşină.

Potrivit IPJ Brăila, sub scaunul din dreapta al maşinii, a fost găsită o borsetă în care se aflau mai multe unelte folosite la sustragerea capsulelor şi a alarmelor de la articolele vestimentare.

Persoanele depistate în autoturism au fost conduse la sediul poliţiei în vederea continuării verificărilor, acestea fiind ulterior preluate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău, în vederea continuării cercetărilor.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI