sâmbătă, 24 februarie, 2024

Au apărut ofertele de Paşte în centrele de agrement din Buzău

Au apărut ofertele de Paşte în centrele de agrement din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Pentru a veni în sprijinul celor care nu dispun de bani prea mulţi, Direcţia de Tineret şi Sport (DJTS) Buzău face o ofertă imbatabilă de Paşte – doar 35 de lei de persoană pe zi pentru un sejur, la câţiva zeci de kilometri de oraş. Taberele de la Poiana Pinului şi Arbănaşi se pregătesc deja pentru sărbătorile pascale. Nu sunt aşteptaţi doar elevii şi studenţii, ci şi persoane de toate vârstele şi categoriile sociale. Condiţiile de cazare sunt mulţumitoare. Camerele sunt foarte curate, renovate relativ recent, majoritatea au două sau trei paturi şi sunt dotate cu baie proprie.

În noaptea de Înviere, turiştii pot participa la slujba de la Mânăstirea Ciolanu aflată la doar un kilometru de centrul de tineret de la Poiana Pinului iar cei care aleg să se cazeze la Arbănaşi se pot deplasa la Mânăstirea Răteşti.

Cele două tabere din administrarea (DJTS) Buzău au fost deja pregătite pentru a întâmpina prima serie de oaspeţi. „Pentru petrecerea Paştilor punem la dispoziţie 285 de locuri în tabăra de la Poiana Pinului şi 120 de locuri la Arbănaşi,” ne-a declarat Romeo Lungu, directorul DJTS Buzău.

Cei care nu şi-au făcut încă planuri de vacanţă trebuie să ştie că în acest moment gradul de ocupare în cele două tabere este mai ridicat cu trei procente faţă de anul trecut.

În scurt timp Direcţia de Tineret şi Sport va lansa şi ofertele pentru tabere sociale, precum şi pentru persoane cu handicap.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.