duminică, 14 iulie, 2024

Au apărut imagini cu fosta învățătoare din Zărnești, dispărută de cinci zile

Au apărut imagini cu fosta învățătoare din Zărnești, dispărută de cinci zile

Facebook
Twitter
Email

Apar noi informații despre bătrâna din Zărnești, fostă învățătoare, care a dispărut cu cinci zile în urmă. Femeia de 82 de ani a fost surprinsă de camere de supraveghere vineri, 27 iunie, în ziua în care a dispărut de acasă, pe un drum sătesc din Cuculeasa, comuna Ziduri.

Imaginile obținute de polițiști oferă detalii importante despre vestimentația femeii la momentul dispariției, informații care pot ajuta la identificarea ei.

“Din datele obținute de polițiști, a reieșit că persoana ar fi purtat, la momentul plecării de la domiciliu, o bluză cu mânecă lungă, de culoare vișinie, o pereche de pantaloni lungi, de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de pantofi de culoare închisă și ținea în mână o sacoșă de culoare roșie. Prezența femeii a fost semnalată în zona Cuculeasa, pe un drum sătesc, la data de 27 iunie a.c.”, transmite IPJ Buzău.

Bătrâna nu a fost depistată până la acest moment, aşa că poliţiştii continuă verificările pentru a o găsi cât mai repede pe buzoiancă. Echipelor de căutare li s-a alăturat și nepoata bătrânei, venită din Italia de urgență, după ce nu a mai reușit să ia legătura cu femeia.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.