marți, 16 aprilie, 2024

Atenție, pedofil în cartier! Semnalul de alarmă este tras de o mămică din Buzău

Atenție, pedofil în cartier! Semnalul de alarmă este tras de o mămică din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Postarea pe Facebook a unei buzoience indică prezența unui individ dubios în cartierul Dorobanți, care ar fi încercat să corupă sexual un minor. Conform descrierii, ”pedofilul”, așa cum îl numește autoarea mesajului, este blond și are un semn particular la față.

”Fetele care aveți copii, aveți grijă de ei că în minunatul nostru cartier Dorobanți se află un pedofil! Este blonduț, 1.70, și o aluniță în barbă! Sper să-l descoperim și să ajungă unde trebuie înainte să facă rău! Îi plac si fetitele si baietii!”, a scris Daniela Mihai pe Facebook.

Postarea apărută miercuri la prânz a stârnit numeroase reacții pe pagina mamei care a transmis avertismentul. Aceasta a venit și cu lămuriri asupra incidentului care a determinat-o să decidă postarea mesajului.

”Din păcate, s-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul și chiloții. (…) Am aflat că stă la blocurile din spatele pizzeriei Toscana! Și i-a spus băiatului că se ocupă cu așa ceva!”, a scris Daniela Mihai.

Femeia mai scrie că va anunța Poliția după ce va afla mai multe informații despre suspect. Oamenii legii s-au autosesizat în urma postării și vor demara o anchetă.

Vom reveni cu amănunte!

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.