miercuri, 22 mai, 2024

Atac sângeros intr-o biserică din Puiești. Dascălul a fost înjunghiat fără milă

Atac sângeros intr-o biserică din Puiești. Dascălul a fost înjunghiat fără milă

Facebook
Twitter
Email

Au fost clipe de teroare la slujba de duminică oficiată într-un lăcaș de cult din satul Dăscălești, comuna Puiești, județul Buzău. Enorașii au asistat îngroziți la o scenă de groază după ce un consătean de 61 de ani l-a atacat cu un cuțit pe dascălul parohiei.

Potrivit martorilor, atacatorul ar fi devenit violent după ce a fost impiedicat de dascăl să ajungă în altar unde preotul oficia liturghia de duminică. Bărbatul ar fi vrut să-i ceară socoteală preotului după ce a fost părăsit de soție insă dascălul s-a opus. La un moment dat atacatorul ar fi scos un cutit din haină și l-a înjunghiat în spate pe dascălul de 38 de ani. După comiterea faptei agresorul s-a făcut nevăzut.

Victima a intrat imediat în șoc hemoragic întrucât lovitura a fost extrem de profundă, cuțitul atingând un plămân. Martorii au chemat imediat ambulanța iar victima a fost transportată la Spitalul din Râmnicu Sărat. După ce dascălul a fost stabilizat a fost mutat la Spitalul Județean de Urgență din Buzău. La scurt timp după comiterea agresiunii, suspectul a fost prins de polițiști la locuința personală, agresorul fiind într-o stare de extremă agitație.

 

 

 

Bărbatul a fost încătușat după o adevărată luptă cu jandarmii și poliția, agresorul folosind bolovani ca să-î țină pe oamenii legii la distanță.

Martorii au povestit îngroziți cum bărbatul nu a arătat nicio urmă de remușcare, el începând să rădă după ce a fost încătușat. Suspectul a fost transportat și el la Spitalul din Râmnicu Sărat pentru o evaluare medicală, fiind suspectat că suferă de o afecțiune psihică.

Sătenii spun că atacatorul nu a creat până acum probleme în comunitate, el fiind cunoscut ca un om pașnic.

Poliția a deschis un dosar penal pentru agresiune cu armă albă, cercetările urmând să stabilească circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură