Aseară, depresia a omorât o tânără din Buzău, mămica unei fetițe de un an

Dramă în familia unei tinere din Buzău care și-a pus capăt zilelor, miercuri seara, înghițind un pumn de medicamente. Diana avea 23 de ani și era mămica unei fetițe de un an. Prietenii au aflat despre tragedie chiar de pe contul de Facebook al fetei care și-a pus capăt zilelor, printr-o postare făcută de iubitul ei. Poliția a dechis o anchetă.

Diana Merișan locuia cu soțul ei și fetița acestora în vârstă de un an în același bloc cu părinții fetei, pe care îi vizita des, așa cum s-a întâmplat și miercuri seară. După ora 22.00, fata a fost găsită într-una dintre încăperi în stare de leșin, moment în care unul dintre părinți a sunat la 112. Apelul la Ambulanță a fost efectuat la ora 22 și 18 minute.

- Promo -

A fost preluată în stare de inconștiență de salvare și adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Din păcate, victima a suferit la 22.45 un stop cardiac din care nu a mai putut fi resuscitată, în ciuda eforturilor medicilor, care au durat două ore. La ora 1.00 a fost declarat decesul Dianei Merișan.

Poliția a început o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus-o pe tânără să facă acest gest. Apropiații Dianei sunt de părere că o depresie puternică ar fi împins-o pe fată la suicid, gest la care a recurs fără să mai țină cont nici măcar de existența fetiței de un an în viața ei. Diana a mai avut în 2013 o tentativă de a-și pune capăt zilelor, însă atunci intervenția promptă a medicilor i-a salvat viața.

Diana provine dintr-o familie cu posibilități materiale reduse, ambii părinți fiind pensionați medical. Fata a ingerat voluntar medicamente pentru afecțiuni cardiace, care fuseseră prescrise cel mai probabil unuia dintre părinți.

Prietenii au aflat despre tragedie chiar de pe contul de Facebook al fetei care și-a pus capăt zilelor, printr-o postare făcută în această dimineață de soțul ei. ”Dumnezeu sa-te odihneasca in pace doduțo veșnic te voi iubi”, este mesajul care însoțește fotografia Dianei.

”Daca esti prietenul ei te rog frumos sa numai stai si sa da.i comentari de pe contul ei ! Ar fii foarte frumos din partea ta sa fii alaturi de familia ei…macar atat”, a fost reactia Alisei Elena Dragnea.

Fii Reporter