joi, 30 noiembrie, 2023

ARTICOLE CARE NU TREBUIE SĂ LIPSEASCĂ DIN GEANTA TA ÎN FUNCȚIE DE STILUL PE CARE ÎL ABORDEZI 

ARTICOLE CARE NU TREBUIE SĂ LIPSEASCĂ DIN GEANTA TA ÎN FUNCȚIE DE STILUL PE CARE ÎL ABORDEZI 

Facebook
Twitter
Email

Prima mențiune a termenului de „geantă” se găsește undeva în epoca medievală, prin secolul  XIV, înainte ca măcar buzunarele să fie inventate. Atunci descria un sac mic de pânză care se prindea de curea, apărut probabil din nevoia de depozitare a bunurilor de valoare atunci  când oamenii se aflau în mișcare.

În secolul XIX, femeile încep să acorde din ce în ce mai multă atenție genții. Deoarece aceasta era considerată un accesoriu care atrăgea sexul opus, femeile petreceau foarte mult timp pentru a le broda și decora.

În zilele noastre, gențile sunt purtate atât de femei, cât și de bărbați. Gențile din prezent au mai mult ca niciodată un cuvânt important de spus în ceea ce privește stilul și exprimarea propriei personalități. Geanta potrivită te scoate din context, îți oferă licărul de încredere de care ai nevoie pentru a arăta că ești o femeie ce nu se limitează la a fi doar casnică sau femeie de carieră, ci face orice îi place și orice o face să se simtă bine.

Cu toate că istoria ne confirmă  faptul că gențile au fost prima dată destinate bărbaților și mai apoi adoptate de către femei, iar noi respectăm și apreciem un bărbat cu simțul modei, topul următor o să se rezume doar la femei.

Dincolo de „ORICE-UL” care se găsește în geanta unei femei, iată articole care credem că nu ar trebui să lipsească din aceasta, în funcție de stilul pe care proprietara îl abordează.

  1. Femeia pasionată de modă.

În geanta unei femei care iubește moda vei găsi întodeauna noutățile în materie de fashion. Fiind mereu pe afară, creând conținut pentru platformele ei, credem că din geanta ei, pe lângă o baterie externă, nu ar trebui să lipsească o pereche de ochelari de soare pentru urgență.  Un model clasic care să se potrivească  diferitelor tipuri de lookuri. Cu siguranță un model clasic, dar scump, trebuie protejați de un etui cel puțin la fel de elegant. Avem în minte un etui din  piele ecologică, potrivit ca formă și dimensiune atât pentru ochelari de vedere cât și pentru ochelari de soare. Acesta vine într-o varietate de culori ( negru, albastru, verde, gri) și se poate personaliza cu inițialele pentru o notă  în plus de eleganță.

  1. Hot Girl Summer

Fata în a cărui suflet e vară tot timpul anului, care este încrezătoare,  merge la petreceri, se distrează cu prietenii ei și duce cea mai bună viață cu putință, în special în timpul anotimpurilor calde.

Ca pe o iubitoare de vară ce se respectă, o vom găsi cu siguranță la plajă de câte ori timpul îi permite.  În tote bag-ul ei  o să aibă balsamul de buze preferat, o clamă de prins părul, dezinfectant pentru mâini, căști și deodorant.  Pentru ca ziua de relaxare la malul mării să fie acea experiență de neuitat sugerăm să-ți pui în geantă, în afară de SPF-ul pentru corp și față,  o carte. Ce altceva e mai plăcut decât să citești în sunetul valurilor. Iată câteva titluri interesante: „O vară italiană” de Rebecca Serle,  „The Summer I Turned Pretty” de Jenny Han, „Săruturi și croissants” de Anne-Sophie Jouhanneau, „Întâlniri în vacanță” de Emily Henry și „Zile & nopți de vară” de Stephanie Perkins.  Dacă alegi să-ți iei o carte nu uita să-ți aduci și un semn de carte. Nimic nu e mai enervant decât să uiți unde ai rămas.  Poți încerca semnul de carte cu dublă utilitate  de la UNIKA, pe o față semn de carte și riglă pe cealaltă. Ca să-ți amintești mereu unde ești și să măsori lungimea zilelor de vară.

  1. Downtown girl

Downtown Girl se învârte în jurul romantizării vieții în centrul orașului. Deci în geanta messenger a unei fete adepte a acestui stil vom găsi mâncare pentru pisici, este imposibil ca de la ieșirea din metrou până la cafeneaua de pe colț să nu găsești cel puțin o pisică leșinată de foame. Plasturi pentru atunci când Doc-șii refuză să se lase. Căști cu fir ca back up la JBL-urile on-ear, eyeliner și ojă roșie. Știm cât de mult iubește  o „fată a orașului” cafeaua și să meargă la cafeneaua preferată. Pentru asta considerăm că lucrul care nu ar trebui să lipsească din geanta ta este portofelul. Îți putem sugera unul din piele ecologică în culori moody, cum ar fi albastru închis sau verde tomnatic.

  1. Traveling girl

Mereu într-o altă destinație, mereu gata de aventură. În geanta ei rucsac  se află pașaportul, protejat de un port paşaport  personalizat,  accesorii pentru păr, clame sau elastice, cremă cu protecție solară,  un stilou pentru îndepărtarea petelor, parfum, dezinfectant pentru mâini și periuța de dinți. Ai grijă să fie în variantă travel-size! Te sfătuim să ai mereu după tine un tag. De preferat unul cu mesaj amuzant, cât mai vesel colorat, dacă se poate din piele ecologică, pentru a rezista  numeroaselor călătorii.

  1. Business Woman

Eleganță, seriozitate și rafinamen sunt cuvintele cheie care descriu perfect „femeia de afaceri”. De aceea, în geanta unei femei care conduce lumea  se află: o agendă și un pix, încărcătorul pentru telefonul mobil, portofelul, ochelarii de soare, telefonul, un ruj și mapa cu documente. Noi am mai adăuga și guma de mestecat, sau orice-ți împrospătează respirația, pentru că nu se știe când o întâlnire importantă se mută imediat după prânz și ai nevoie de  o respirație curată.

Indiferent de stilul pe care îl abordezi geanta este sanctuarul tău. Personalizează-o după cum dorești și adaugă orice cerezi că îți este necesar pentru că în fiecare zi înfrunți lumea alături de geanta ta!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.