Apreciat dascăl din Buzău, decedat după ce a fost accidentat de o trotinetă electrică

Sursa stiridinsursebuzau.ro

Poliția a demarat o anchetă penală în urma unui accident stupid care a avut loc în parcul Crâng, din municipiul Buzău. Un bărbat de 71 de ani a murit la scurt timp după ce a fost lovit de o trotinetă electrică pe care se deplasa un buzoian de 53 de ani. Victima este Ion Ene, fost învățător la Școala Sf. Apostol Andrei din Buzău.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului, în dreptul bisericuței de la intrare în parc. Imediat au intervenit câțiva polițiști locali iar un însoțitor al bărbatului de pe trotinetă, un buzoian de 53 de ani, a solicitat ambulanța.

- Promo -

Victima a fost transportată la spital conștientă însă la scurt timp a decedat. Bărbatul de 53 de ani care circula cu trotineta ar fi declarat că victima ar fi încercat să traverseze pista pentru biciclete chiar prin fața trotinetei și nu a mai putut să-l evite. În urma impactului, bătrânul a căzut și s-a lovit la cap.

Victima accidentului de trotinetă este Ion Ene, fost învățător la Școala Gimnazială Sf. Apostol Andrei din Buzău.

“Trăim timpuri accelerate, probabil cu grabă ca să ajungem mai repede undeva, neatenți la cei mai in vârstă și care se mișcă intr-un timp mai lent. Un accident neașteptat i-a intrerupt drumul vieții. Om cu un caracter extraordinar si o inima mare cât cuprinde. (…) Cânta cu tot sufletul in corul Lyra, alături de prieteni dragi cu care s-a aventurat în călătorii pe meleaguri apropiate și indepărtate mai mult de patru (sau cinci) decade. Cu mare umor și ghidușii, făcea haz de necaz!”, a scris pe Facebook Valentina Ene, fiica bărbatului accidentat mortal de o trotinetă.

Polițiștii buzoieni au deschis încă de sâmbătă un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În urma decesului anunțat de familie, în funcție de rezultatul necropsiei și al cercetărilor, anchetatorii urmează să se facă încadrarea faptei.

Fii Reporter