joi, 22 februarie, 2024

Anunțul societății Trans Bus despre valabilitatea cardurilor de transport gratuite, pe durata vacanței școlare

Anunțul societății Trans Bus despre valabilitatea cardurilor de transport gratuite, pe durata vacanței școlare

Facebook
Twitter
Email

În atenția elevilor din UAT-urile membre ADI Buzău-Mărăcineni care nu pot fi scolarizați în localitatatea de domiciliu și se deplasează în alte localități pentru efectuarea cursurilor școlare.

Stimați călători, vă anunțăm că legislația educației a fost modificată , elevii care nu pot fi școlarizați în localitatea de domiciliu și se deplasează în alte localități pentru efectuarea cursurilor școlare beneficiind de posibilitatea decontării costurilor de transport de la unitățile de învătământ doar în perioada cursurilor școlare (anul școlar).

Astfel, cardurile de transport gratuite de care ați beneficiat nu mai sunt conforme potrivit noii legislații, așa încât au fost dezactivate.

Până la începerea noului an scolar 2021-2022, veți călători cu autobuzele Transbus pe baza de legitimații de călătorie valabile, bilet sau abonament.

De asemenea, după începerea noului an școlar 2021-2022, veți putea deconta contravaloarea documentelor de călătorie (legitimații, bilet, abonament) de la unitatea de învățământ la care studiați, în baza documentelor justificative emise de societatea noastră. Vă rugăm să solicitați informații suplimentare de la unitățile de învățământ unde studiați.

Vă mulțumim și vă urăm vacanță plăcută,
Echipa Trans Bus.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.