Anunț al Primăriei Buzău privind închiderea temporară a circulației în zona Marghiloman

Având în vedere stadiul lucrărilor de „Reabilitare Pasaj Horticolei peste strada Alexandru Marghiloman” Primăria municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier închiderea temporară a circulației rutiere pe ambele artere de circulație situate sub pasajul rutier, în data de 25.10.2019 în intervalul orar 10.00 – 16.00 astfel:

-autovehiculele care se deplasează pe strada Alexandru Marghiloman şi doresc să îşi continue deplasarea înainte pe Şoseaua Brăilei vor vira la dreapta pe strada Decebal, apoi stânga pe strada Mică şi apoi iarăşi stânga pe Bdul. Republicii şi vor urma și indicatoarele provizorii cu inscripția „Brăila”.

– autovehiculele care se deplasează pe Șoseaua Brăilei și doresc să se deplaseze înainte, pe strada Alexandru Marghiloman, vor fi direcționate la dreapta, pe lângă Biserica Sf. Teodosie, apoi vor vira la stânga la intersecția străzii Horticolei cu strada Anton Pann, continuându-și deplasarea pe lângă Parcul Marghiloman până la intersecția cu strada Alexandru Marghiloman și vor urmări indicatoarele provizorii cu inscripția „Centru”.

 

Fii Reporter