joi, 22 februarie, 2024

Ansamblu imobiliar de lux, în construcție pe strada Frăsinet

Ansamblu imobiliar de lux, în construcție pe strada Frăsinet

Facebook
Twitter
Email

Piața imobiliară din Buzău se află în plină efervescență în 2018. Un nou şantier a fost deschis, luna aceasta, aproape de centrul municipiului Buzău pe strada Frăsinet. Aici va fi construit în următoarele luni un complex imobiliar, care va cuprinde un bloc cu cinci etaje plus mansardă ce va dispune de o parcare ultramodernă. Apartamentele din acest bloc vor fi construite la standarde de lux, urmând ca apoi să fie închiriate de dezvoltator. 

Surse din rândul constructorilor au declarat că cele 30 de apartamente cu trei camere fiecare vor avea o suprafață utilă de 110 metri pătrați . Ele vor fi scoase pe piața imobiliară doar pentru închiriere, finisajele urmând să fie executate la o calitate peste media existentă acum pe piața de profil.

Potrivit anunţului de şantier, imobilul va cuprinde un singur corp de locuințe ,”Imobil P+5 plus mansardă ”, este mesajul de pe panoul amplasat în dreptul terenului pe care urmează să fie ridicată clădirea.

Imobilul va fi construit în capătul străzii Frăsinet spre fosta întreprindere Contactoare, în locul unei vechi clădiri care a fost deja demolată.

Constructorul este Voinea Construct iar dezvoltatorul, Mecan Construct SRL, o firmă cunoscută din Buzău care are ca domeniu de activitate principal lucrări de construcţii ale drumurilor şi autostrăzilor. 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.