miercuri, 12 iunie, 2024

Andi Cristea, ales vicepreședinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatulu pentru aderarea României la OCDE

Andi Cristea, ales vicepreședinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatulu pentru aderarea României la OCDE

Facebook
Twitter
Email

Deputatul PSD Andi Cristea a fost ales în funcția de vicepreședinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sprijinirea procesului de aderare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

„Este o onoare și o responsabilitate să reprezint interesele românilor în acest demers important.

Aderarea la OCDE va avea un impact semnificativ asupra economiei noastre, generând locuri de muncă, atrăgând investiții și îmbunătățind nivelul de trai. Ca membru OCDE, vom beneficia de experiența și colaborarea cu alte state membre, lucru care ne va ajuta să dezvoltăm politici economice și sociale sustenabile.

Mă angajez să muncesc din greu pentru a ne atinge acest obiectiv strategic și să colaborez cu toți actorii politici pentru a realiza viziunea unei Românii prospere și dezvoltate.” a precizat Andi Cristea, într-o postare pe social media.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.