vineri, 23 februarie, 2024

Amenințări cu pistolul, la un botez din Vernești. Posesorul armei a fost luat la bătaie de petrecăreți

Amenințări cu pistolul, la un botez din Vernești. Posesorul armei a fost luat la bătaie de petrecăreți

Facebook
Twitter
Email

Petrecerea de botez a unei familii din Vernești, județul Buzău, s-a transformat sâmbătă seara într-un scandal între organizatori și câțiva invitați, din care nu au lipsit amenințările cu un pistol. Posesorul armei a fost luat la bătaie de una dintre gazde iar conflictul a fost potolit abia după sosirea mascaților.

În data de 26 iunie, în jurul orei 22:00, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Buzău a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Vernești, cu privire la faptul că în cadrul unui botez desfășurat la un imobil de pe raza localității Vernești are loc un conflict între mai multe persoane, iar unul dintre participanți ar fi amenințat persoanele folosind un pistol.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de polițiști și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au aplanat conflictul, au identificat și imobilizat persoanele implicate în scandal.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce se aflau la o petrecere de botez ar fi izbucnit un conflict spontan între doi invitați și membri ai familiei organizatoare, iar unul dintre invitați, un minor în vârstă de 17 ani, din Stâlpu, ar fi amenințat celelalte persoane cu un pistol tip Airsoft.

Ulterior, minorul ar fi fost agresat de către un tânăr în vârstă de 28 de ani din Vernești. Față de cei doi s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, loviri sau alte violente și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.