sâmbătă, 13 iulie, 2024

Ambulanță lovită într-o intersecție din Râmnicu Sărat

Ambulanță lovită într-o intersecție din Râmnicu Sărat

Facebook
Twitter
Email

Patru persoane au ajuns, marți seară, la spital în urma unui accident produs într-o intersecție din Râmnicu Sărat. O ambulanță care se deplasa la o solicitare a fost lovită de un autoturism care nu a acordat prioritate iar în urma impactului autospeciala a fost proiectată în peretele unei case. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Matei Basarab și Independenței, loc în care frecvent apar astfel de evenimente din cauza șoferilor care ignoră semnele de circulație. ”A fost ca un cutremur iar când am ieșit am văzut maimulte persoane care se văitau. Șoferul autoturismului a venit cu viteză și a împins ambulanța în perete de am zis că s-a dărâmat”, a declarat un martor.

Șoferul ambulanței și asistentul medical au fost răniți și au fost preluați de o altă ambulanță pentru a fi transportați la spital. Tot aici au ajuns și șoferul imprudent, un râmnicean de 48 de ani, și soția acestuia, care au rămas internați cu traumatisme la șold și coloană.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.