duminică, 19 mai, 2024

Ambasadorul Marii Britanii în Romănia, în vizită la Buzău. Discuții pe teme de comerț, cu lideri ai PSD și reprezentanți ai administrației locale

Ambasadorul Marii Britanii în Romănia, în vizită la Buzău. Discuții pe teme de comerț, cu lideri ai PSD și reprezentanți ai administrației locale

Facebook
Twitter
Email

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, ES Andrew Noble, şi Comisarul pentru Comerţ cu Europa al Marii Britanii, Chris Barton, au poposit zilele trecute la Buzău.

Delegația oficialilor britanici a fost întâmpinată de ministrul Culturii Lucian Romașcanu, senatorul Stefan Radu Oprea și edilul Buzăului Constantin Toma.

În caddul întâlnirii, oaspeților le-au fost prezentate oportunitățile pe care autoritățile le oferă companiilor care investesc pe plan local, fiind detaliate și planurile municipalităţii de dezvoltare în diverse domenii de activitate, de interes pentru investitori.

Delegația britanică s-a arătat interesată de dezvoltarea relaţiilor comerciale dintre companiile din Regatul Unit şi cele din Buzău.

„Astăzi, 02.p3.2023,  am fost onorat să-i primesc, în calitate de senator de Buzău și membru al guvernului, alături de primarul Constantin Toma și de senatorul Stefan Radu Oprea, pe dl. Chris Barton, Comisar britanic pentru comerțul cu Europa însoțit de ES dl. Andrew Noble, Ambasadorul UK la București. Deschiderea României, a Buzăului, pentru investițiile străine este un fapt, iar prezența distinșilor invitați ne-a oferit prilejul de a prezenta oportunitățile pe care le oferim companiilor care doresc să fie parte a mediului local de afaceri. 11.5 miliarde de EURO investiții străine directe în România în 2022 este o dovadă a celor afirmate mai sus. După discuțiile oficiale am petrecut o seară plăcută împreună cu reprezentanții investitorilor britanici în Buzău.” a precizat ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, într-o postare pe social media.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.